Gered Gereedschap

Werkplaatsmedewerker gevraagd

In de werkplaats in de Junostraat in Den Haag werken circa 25 vrijwilligers om het gereedschap te sorteren en te repareren, te ontroesten, te slijpen en te oliën. Als het gereedschap geschikt is, wordt het verzendklaar gemaakt.

Wat vragen wij?
Je bent enthousiast en beschikt over 2 rechterhanden. Je kunt overweg met machines om gereedschap op te knappen of bent bereid hiermee te leren omgaan. Je bent in staat om aan de hand van voldoende instructies of orderlijst zelfstandig de gereedschappen op te knappen. Je sorteert binnengekomen gereedschap, houdt de voorraad bij in het magazijn en helpt met het maken van transportkisten.   Inzet minimaal 2 werkdagen per week van 10.00-14.00 uur.

Meer informatie?
Heb je interesse of vragen, dan kun je rechtstreeks contact opnemen met: Ans van den Akker, 070-3679501. Of stuur een mail naar: denhaag@geredgereedschap.nl

Wat bieden wij?
Gered Gereedschap is een vrijwilligersorganisatie met een prettige, informele werksfeer en gemotiveerde vrijwilligers, die zich voor een goede zaak inzetten en mooi vakwerk leveren. Het is een werkcultuur waar ruimte is voor overleg en eigen initiatief. Werkplaatsmedewerkers krijgen een gedegen inwerkprogramma, heldere uitleg en voldoende handvatten om het werk bij ons tot een succes te maken. Daarnaast hebben we jaarlijks een eindejaar bijeenkomst en een zomeruitje.

Werkdagen en werktijden
Enkele dagdelen van ma-vrij van 10-14 uur.

Schuiven naar boven