Gered Gereedschap

Organisatie

Stichting Gered Gereedschap Den Haag is een zelfstandige stichting die samenwerkt met het dienstencentrum van Gered Gereedschap in Amsterdam en de ruim 25 andere werkplaatsen verdeeld over Nederland. De werkplaatsen zamelen gereedschap in, knappen het op en pakken het in. Het dienstencentrum verzorgt de gezamenlijke diensten zoals projectselectie, verscheping, marketing en ICT.

Stichting Gered Gereedschap Den Haag werkt uitsluitend met vrijwilligers. De vrijwilligers zijn gepensioneerde vaklieden, gepassioneerde klussers en ‘mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt’. Een bont gezelschap van vrijwilligers, die in een informele sfeer werken aan een gezamenlijke doel. De werkplaats in Den Haag is gestart in 1983 als hobbyclub onder de naam Trefpunt en is nu met ongeveer 30 vrijwilligers een van de grotere werkplaatsen van Gered Gereedschap.

Heb je zelf interesse om vrijwilliger te worden bij Gered Gereedschap Den Haag, klik dan voor meer informatie op de groene knop “Vrijwilliger worden” aan de rechterkant van het scherm.

Werkplaats coördinatoren

De werkzaamheden in de werkplaats worden gecoördineerd door werkplaatscoördinatoren.

  • Nico Smulders
  • Peter Bouwer

Bestuur

Het bestuur is verantwoordelijk voor de administratieve, financiële en bestuurlijke taken van de stichting.

Schuiven naar boven