Gered Gereedschap

Werkplaats

Gered Gereedschap Den Haag beschikt over een werkplaats waar we gereedschap inzamelen sorteren, opknappen, opslaan en verzenden. We beschikken over diverse machines om reparatie uit te voeren zoals een kolomboor, lasapparatuur, een zaagmachine, een draaibank en diverse anderen uitrusting. Niet al het aangeleverde gereedschap kan worden opgeknapt of is geschikt voor onze projecten. Gereedschap dat ongeschikt is wordt gesloopt. Dit levert onderdelen op voor ons onderdelen magazijn. IJzer, koper, messing en aluminium worden gescheiden en afgevoerd naar een recyclebedrijf gebracht.

Gereedschap dat potentieel bruikbaar is wordt nagekeken. Geroest handgereedschap wordt schoongemaakt, ontroest en in de olie gezet. Van vijlen, hamers etc. worden eventueel de handvatten/stelen vervangen. Defect gereedschap wordt indien mogelijk gerepareerd. Van elektrisch gereedschap worden o.a. de koolborstel nagekeken. Naaimachines worden hersteld en geolied. Ontbrekende onderdelen worden toegevoegd en als het kan worden gebruiksmaterialen en spare parts toegevoegd.

Bijna de helft van onze werkplaats wordt gebruikt om het gereedschap op te slaan.

Wanneer we genoeg verzameld hebben om een aanvraag van een school te kunnen invullen wordt het gereedschap klaargemaakt voor verzending.

Schuiven naar boven