Den Haag
 

Donateurs


Word donateur

Ieder bedrag is welkom. Als donateur ontvangt u een keer per jaar onze digitale Haagse nieuwsbrief via de mail. Hierin leest u over onze projecten en andere wetenswaardigheden.

Fondswervingsactie 2013
Vorig jaar bestond Gered Gereedschap 30 jaar. Een feit om te vieren, want er is in die 30 jaar en ook weer dit jaar geweldig veel werk verzet om mensen in ontwikkelingslanden de mogelijkheid te geven beroeps-onderwijs te volgen. Er is ook reden voor zorg: de kosten van de werkplaats en het verzenden van gereedschapskisten blijven stijgen. Er is behoefte aan nieuwe donateurs. Lees de brief van het bestuur Gered Gereedschap Den Haag hierover.

Als u donateur wilt worden, zich wilt aanmelden voor sponsoring of als u andere informatie wilt aanvragen dan kunt u ons mailen of het contactformulier gebruiken. Uiteraard zijn eenmalige donaties ook welkom. Onze bankgegevens zijn (LET OP: NIEUW rekeningnummer:)

Triodos-bank IBAN NL17 TRIO 0254 6860 36 t.n.v. Stichting Gered Gereedschap Den Haag.

U kunt ook snel, gemakkelijk en veilig doneren via iDEAL. KLIK op het logo:

Onze sponsors
Verschillende organisaties ondersteunen de activiteiten van Gered Gereedschap Den Haag al. Klik hier voor een overzicht.