Gered Gereedschap

Wethouder op de koffie

Voor de officiële opening op 12 mei van onze nieuwe werkplaats in de Schroeder kringloopwinkel aan de Kerketuinenweg 21 was de wethouder van sociale zaken en werk van Den Haag, de heer Wethouder Arjan Kapteijns, verhinderd. In plaats daarvan heeft hij op 2 juni een bezoek gebracht aan de werkplaats, samen met zijn bestuursadviseur en een beleidsmedewerker. 

Onder het genot van een kop koffie en thee hebben wij hen over ons werk verteld en een rondleiding gegeven door de werkplaats. Ook Sandra Hazebroek van Schroeder was aanwezig. De goede samenwerking tussen Schroeder en Gered Gereedschap was een van de besproken onderwerpen. We kijken terug op een geanimeerd bezoek.

We hebben ons enthousiasme over ons werk kunnen overbrengen.   

Schuiven naar boven