Stichting Gered Gereedschap

Administratief medewerker gezocht

In de werkplaats in de Junostraat in Den Haag werken circa 25 vrijwilligers om het gereedschap te sorteren en te repareren, te ontroesten, te slijpen en te oliën. Als het gereedschap geschikt is, wordt het verzendklaar gemaakt. Ter ondersteuning van dit werk zoeken wij een vrijwilliger voor het doen van administratieve klussen.

Wie zoeken wij?
Een enthousiaste vrijwilliger/ster die beschikbaar is van 10.00 uur tot 14.00 uur. De kandidaat wil zich voor 2 of meer vaste dagen per week inzetten bij de administratie. Het gaat daarbij om het verzorgen van het mailverkeer, het opnemen van de telefoon, het verzorgen van de post en verdere voorkomende administratieve klusjes. Beheersing van Nederlands is noodzakelijk, evenals ervaring met het werken met de computer en administratieve computerprogramma’s (word, Excel.)

Meer informatie?
Heb je interesse of vragen, dan kun je rechtstreeks contact opnemen met: Fred Mens, 070-3679501. Of stuur een mail naar: denhaag@geredgereedschap.nl

Wat bieden wij?
Gered Gereedschap is een vrijwilligersorganisatie met een prettige, informele werksfeer en gemotiveerde vrijwilligers, die zich voor een goede zaak inzetten en mooi vakwerk leveren. Het is een werkcultuur waar ruimte is voor overleg en eigen initiatief.  De administratief medewerker krijgt een inwerkprogramma. Daarnaast hebben we jaarlijks een eindejaar bijeenkomst en een zomeruitje.

Werkdagen en werktijden
Enkele dagdelen van maandag tot vrijdag van 10.00 tot 14.00 uur

ven naar boven